Discover by doing!

make money the funflex way ;-)

Privacy

please

Wij van Joyn the Free B.V. vinden jouw privacy van groot belang. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Wij houden ons aan de privacywet. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Joyn the Free B.V. doen met informatie die we over jou krijgen.

Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met post@joynthefree.nu.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden. Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we je vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring, die je onderaan deze webpagina vindt, laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wil je deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan je cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het Data Processing Amendment van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor slaan wij geen persoonsgegevens van je op. Je geeft toestemming door middel van onze cookiemelder.

Vragen stellen of aanvragen doen

Met het contactformulier, via app en via e-mail kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Met het contactformulier gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en geslacht. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen. Wij bewaren deze informatie zolang nodig is voor de afhandeling van je opmerking of vraag en gedurende minimaal 7 jaar als de correspondentie het werken betreft. Deze termijn past bij de wettelijke eisen die horen bij de uitbetaling.

Wanneer je klant wordt

Wanneer je klant bij ons wordt, gebruiken wij je persoonsgegevens om je goed van dienst te kunnen zijn. Onder klant verstaan we: degenen die bijbaantjes zoeken (funflexers) en job-suppliers (bedrijven en organisaties die mensen zoeken om werk te doen).

Aanmelden als funflexer:

Via onze website kun je je aanmelden als funflexer. We registreren hier onder andere de volgende persoonsgegevens van je: naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en geslacht. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen en jouw inschrijving af te ronden zodat je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

Als actieve funflexer kun jij reageren op klussen die aangeboden worden via Joyn the Free. We hebben extra persoonsgegevens nodig om jou te koppelen aan job-suppliers en om jou uit te betalen. We registreren onder andere de volgende (bijzondere) persoonsgegevens:

naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, betalingsgegevens (IBAN/ bankrekening), geboortedatum, geboorteplaats, foto, ID-document (nationaliteit), biometrische gegevens en BSN.

We bewaren deze gegevens minimaal 7 jaar na de laatste betaling of uitschrijving van jou als funflexer.

Als je je aanmeldt als funflexer en in die hoedanigheid werkt, kunnen we beelden van je maken (foto, film) en publiceren op onze eigen media of die van anderen. Hiervoor geef je, met je aanmelding als funflexer, toestemming. Uiteraard plaatsen we alleen leuke, positieve beelden :-)

Je mag hiertegen bezwaar maken. Doe je dit ná publicatie, dan zal verwijderen van beelden niet altijd mogelijk zijn. Wel doen we hiervoor dan ons uiterste best. Voorkomen is beter dan genezen: spot je een fotograaf en wil je geen publiciteit, maak dan je je bezwaren direct kenbaar.

Job-supplier:

Job-suppliers kunnen zich via onze website inschrijven en vervolgens funflexers inhuren. Om volledig gebruik te kunnen maken van Joyn the Free en funflexers te laten werken voor een job-supplier, hebben wij onder meer de volgende persoonsgegevens nodig van een job-supplier: bedrijfsnaam, naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, betalingsgegevens (bankrekening), factuuradres, KVK-nummer en btw-nummer.


We bewaren deze gegevens minimaal 7 jaar na de laatste betaling of uitschrijving als job-supplier.

Als je je aanmeldt als job-supplier die funflexers inschakelt, kunnen we beelden maken tijdens het werk (foto, film) waar jij zelf of mogelijk ook collega’s op staan. We kunnen deze beelden publiceren op onze eigen media of die van anderen. Hiervoor geef je, met je aanmelding als job-supplier, toestemming. Uiteraard plaatsen we alleen leuke, positieve beelden :-)

Je mag hiertegen bezwaar maken. Doe je dit ná publicatie, dan zal verwijderen van beelden niet altijd mogelijk zijn. Wel doen we hiervoor dan ons uiterste best. Voorkomen is beter dan genezen: spot je een fotograaf en wil je geen publiciteit, maak dan je je bezwaren direct kenbaar.

Aanmelden als Joyn ambassador

Zowel funflexers als job-suppliers kunnen zich aanmelden als Joyn ambassador of voor deelname aan de Joyn pas. Als Joyn ambassador ontvang je onder meer op aanvraag promotiemateriaal ter promotie van Joyn the Free. Als deelnemer aan de Joyn pas ontvang je voordeel bij deelnemende bedrijven (en de deelnemende bedrijven ontvangen promotionele waarde). Om Joyn ambassador te worden dien je via de website een aanvraag in. We ontvangen dan onder andere de volgende persoonsgegevens: naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres.

Promotie

Het kan voorkomen dat wij je uitingen sturen over relevante ontwikkelingen, nieuwe diensten of vacatures. Als wij dit doen, dan zal dit voornamelijk per e-mail, op de app, via social media en soms via de post of per telefoon gaan.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke uiting staat hoe dit moet, soms via de algemene afmeldprocedure van het betreffende medium. In elke e-mail staat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit tevens aangeven als je wordt gebeld.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Met het mailprogramma Mailchimp hebben wij een DPA gesloten via de standaard voorwaarden. Wij hebben Mailchimp niet toegestaan de
verkregen informatie te gebruiken voor andere Mailchimp diensten en activiteiten

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Voorbeelden zijn: onze IT-dienstverleners die ons ondersteunen bij problemen (zoals Nu Direct Systeembeheer), werkers en bedrijven die ons helpen bij werven, matchen, inplannen en uitbetaling van andere werkers, werkers en bedrijven die ons ondersteunen bij de administratie en facturatie, en marketingpartijen die ons helpen met onze marketing, wetgevers of uitvoeringsorganisaties die ons willen controleren of die ons sommeren gegevens aan te leveren (zoals bij een vermoeden van fraude). Ondersteunende partijen krijgen alleen toegang tot jouw persoonsgegevens als zij jou een dienst leveren namens ons, of als zij ons een dienst leveren die het ons mogelijk maakt om jou te servicen.

Wij maken gebruik van diverse programma’s voor analytische en marketingdoeleinden. Op onze website zijn social media buttons en koppelingen opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten (denk hierbij aan bijvoorbeeld YouTube en Facebook), na jouw goedkeuring, mogelijk je persoonsgegevens. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit kan alleen nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven via onze cookiemelder. Deze toestemming kun je later altijd weer intrekken. Je leest hier meer over in onze cookieverklaring en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie (denk hierbij aan Google Analytics en YouTube). Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen altijd eerst je toestemming voordat zij je gegevens krijgen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard kun je je klacht eerst aan je contactpersoon bij ons voorleggen. Deze zal eerst proberen jouw klacht naar tevredenheid op te lossen!


Contact

Joyn the Free B.V.

Herengracht 280

1016 BX Amsterdam

post@joynthefree.nu

020 - 854 60 69

Cookieverklaring

Er zijn al funflexers in O.A Amsterdam, Almere, Breda, Gorinchem, Rotterdam, Utrecht. Joyn the free

ontvang regelmatig, niet te vaak :-) updates! Ja, dat wil ik

Joyn the free.
discover by doing :-) 

Wij van Joyn the Free matchen funflexers die een leuke bijbaan zoeken aan toffe jobs.

Werkers nodig

Joyn the free

Kies jouw branche.
Kies jouw favo funflex jobs.

horeca schoonmaak
industrial winkels
groen zorgzaam
transport  

Contact.



Vragen, let us know.


Wij staan 5 dagen per week klaar om jouw vraag te beantwoorden. Telefonisch bereikbaar tussen 09 - 17.30 uur.

020 - 854 60 69
Herengracht 280
1016 BX Amsterdam

post@joynthefree.nu